Reghecampf se războieşte cu Anghel Iordănescu: „Nu mă interesează această persoană!” De la ce a plecat conflictul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacurile lui Anghel Iordănescu nu-i dau pace lui Reghecampf FOTO Răzvan Păsărică
Atacurile lui Anghel Iordănescu nu-i dau pace lui Reghecampf FOTO Răzvan Păsărică

Imediat după amicalul Stelei cu Sturm Graz, încheiat la egalitate, scor 3-3, Anghel Iordănescu i-a desfiinţat pe stelişti pentru evoluţia sub aşteptări contra austriecilor. Reacţia „Generalului” l-a enervat la culme pe Reghecampf, care nu a rata ocazia săi răspundă fostului tehnician al Stelei.

Fostul antrenor al „Generaţiei de Aur”, Anghel Iordănescu, i-a criticat fără menajamente pe stelişti după amicalul cu Sturm Graz, precizând că Reghecampf are mult de lucru pentru a readuce echipa pe linia de plutire.

„Steaua a salvat în două minute rezultatul, dar jocul are multe lucruri care trebuie corectate. Reghe va analiza şi va corecta împreună cu jucătorii aceste lucruri. Dacă o vor face, vor putea să spere, şi noi pe lângă ei, că vor trece mai departe (n.r. de Ajax). Poate că este o chestiune de concentrare, de relaxare, de lejeritate, plecată de la antrenor, acceptată de antrenor, dar m-a îngrijorat că Steaua a arătat dezorganizare. Jocul organizat şi agresiv din prima parte a campionatului nu a mai fost arătat în această seară. A fost şi multă indisciplină tactică. Nu cred că cineva de la Steaua este mulţumit, nu cred că antrenorul poate fi mulţumit”, a comentat Iordănescu după meciul Stelei cu Sturm Graz.

Reacţia „Generalului” l-a înfuriat rău pe Reghecampf, care îl pune în gardă pe Iordănescu să nu se mai amestece la Steaua. „Nu ma interesează această persoană. Pe mine mă interesează doar părerea patronului şi a celor din jurul echipei. Nu e uşor să ai atâtea antrenamente, iar cei care ştiu fenomenul, înteleg ceea ce spun. Este foarte greu pentru ei să recunoască faptul că şi cei tineri, care vin din urmă, au valoare. Dacă Mircea Lucescu, cel care e cel mai mare antrenor român, poate să aprecieze antrenorii tineri şi să îi laude, nu ştiu de ce nu ar putea face şi restul la fel”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Steaua a terminat la egalitate partida amicală jucată cu Sturm Graz, scor 3-3, în cel de-al doilea turneu de pregătire al iernii, din Turcia. Duminică, 3 februarie, steliştii vor juca alt amical cu Dinamo Moscova, echipa antrenată de românul Dan Petrescu,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite