Reacţiile după calificarea lui Real în finala Cupei Regelui. Cristiano Ronaldo: „Voi fi în paginile fotbalului spaniol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo, golgheterul lui Real Madrid FOTO thesun.co.uk
Cristiano Ronaldo, golgheterul lui Real Madrid FOTO thesun.co.uk

Real Madrid a învins-o în returul de marţi pe Barcelona (3-1) şi a obţinut calificarea în ultimul act din Cupa Spaniei, după reuşitele lui Cristiano Ronaldo (13', 57') şi Raphaël Varane (68'), în timp ce golul catalanilor a fost marcat de Jordi Alba (89').

Jucătorii lui Real Madrid s-au bucurat intens de calificarea în finala Cupei Regelui, cu atât mai mult cu cât victoria a venit în faţa rivalei Barcelona. Potrivit ziarului spaniol „AS“, fotbaliştii lui José  Mourinho au savurat din plin reuşita în faţa catalanilor.

„Ronaldo e cel mai bun jucător din lume“

Sergio Ramos a lăudat prestaţia echipei de pe „Santiago Bernabéu“: „Împotriva Barcelonei e întotdeauna greu, dar noi ne-am descurcat bine. Am stat foarte bine în atac, unde a fost excelent. Am plecat de la stadion cu sentimentul că am făcut o treabă foarte bună“. Spaniolul a vorbit şi despre cei care şi-au trecut semnătura în dreptul golurilor madrilenilor: „Tinerilor trebuie să li se acorde şanse, este un lucru bun. Cât despre Ronaldo, am spus întotdeauna că este cel mai bun jucător din lume şi confirmat-o şi în partida aceasta“.

„Ne-am asigurat entuziasmul pentru tot anul“

Goalkeeper-ul Iker Casillas a fost extrem de mulţumit de performanţa echipei sale: „După sezonul acesta, victoria ne calmează şi ne asigură entuziasmul pentru tot anul. Colegii mei au fost geniali, au acoperit toate liniile de apărare şi sunt tare mândru. Iar Cristiano a fost fenomenal, ajutat şi de echipă. Şi-a arătat nivelul şi azi, şi în alte meciuri împotriva catalanilor“.

„O victorie împotriva Barcelonei este întotdeauna o motivaţie mare“

Cristiano Ronaldo, marcatorul unei „duble“ în meciul de marţi, a vorbit despre calificarea lui Real: „A fost un joc foarte bun, din primul şi până în ultimul minut a fost intens. Ne-am descurcat mai bine decât Barça, să marchezi trei goluri pe Camp Nou este extrem de dificil. În ultimul timp, când jucăm pe acest stadion ne descurcăm foarte bune. Trebuie să continuăm în acest stil. Oricum, o victorie împotriva Barcelonei este întotdeauna o motivaţie mare“.

Portughezul a vorbit şi despre următoarea partidă din Champions League: „Campionatul este mai puţin important, pentru că mai avem timp să luăm puncte. Echipa s-a descurcat excelent şi avem încredere pentru următorul meci, cu Manchester. Cât despre faptul că am marcat în ultimele şase meciuri pe Camp Nou, este minunat, voi fi în paginile fobalului spaniol“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite