Reacţii după Dinamo - Steaua. Tamaş: „N-am auzit nicio înjurătură nouă, le ştiam pe toate“.  Bicfalvi: „Suporterii Stelei unde sunt?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş şi Gnohere FOTO Mediafax
Tamaş şi Gnohere FOTO Mediafax

Dinamo şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 0-0, meci contând pentru manşa tur a semifinalelor Cupei României.

Dacă partida a fost una destul de săracă în ocazii, declaraţiile de final au fost mai picante. Rednic şi Reghecampf l-au acuzat pe primarul interimar al Bucureştiului că nu permite deschiderea Arenei Naţionale, Tamaş a vorbit despre înjurăturile dinamoviştilor la adresa sa, iar Bicfalvi a căutat din priviri suporterii Stelei. 

Declaraţii acordate la DigiSport. 

Gabriel Tamaş, fundaş Steaua: Calificarea rămâne deschisă. Steaua joacă tot mai bine şi sperăm că duminică vor veni şi golurile şi că suporterii vor fi şi ei mai aproape de echipă. E păcat că nu am avut galerie, au fost doar dinamoviştii şi ne-au înjurat tot meciul. Personal, le transmit că n-am auzit nicio înjurătură nouă, le ştiam pe toate.

Eric Bicfalvi, mijlocaş Dinamo: Nu e nicio echipă favorită pentru retur. Pe vremea când jucam eu la Steaua, suporterii erau lângă echipă. Chiar îl întrebam pe Marc, pe banca de rezerve, unde sunt suporterii lor?

Laurenţiu Reghecampf: Am stat bine în apărare şi am avut ocaziile mai mari. Am făcut şi greşeli, vom discuta şi vom încerca să le reparăm până duminică. Prioritatea numărul unu este să câştigăm campionatul. Avem nevoie de o victorie duminică. Marica n-a jucat pentru că are nevoie de timp, vine după o accidentare şi are nevoie de timp. E păcat că jucăm pe un astfel de gazon, nu pot să fiu de acord cu un primar interimar care conduce capitala României, care ţine Arena Naţională închisă şi el vorbeşte pe Facebook. 

Mircea Rednic: A fost un meci echilibrat, un rezultat normal. Am avut în repriza a doua două situaţii prin Rotariu, ei avut acea bară, dar rezultatul e echitabil. Pentru meciul de duminică vom fi mult mai bine pregătiţi. Avem o bijuterie de stadion şi jucăm ca proştii aici. Domnul primar n-are <coconiete>. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite