Reacția lui Luka Doncic, după ce un jurnalist a dat play din greșeală unui film porno în timpul conferinței de presă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luka Doncic a contribuit din plin la victoria lui Dallas Maverick în fața celor de la Okalhoma City Thunder (119-110), în play-off-ul din NBA. Conferința de presă de după meci a fost întreruptă dintr-un motiv inedit, jucătorul fiind uimit de ce aude.

Luka Doncic a contribuit cu 29 de puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive la victoria lui Dallas Mavericks în fața celor de la Oklahoma City Thunder, în meciul 2 al semifinalei Conferinței de Vest din NBA. Fostul jucător de la Real Madrid a fost martorul unei întâmplări inedite, când o înregistrare cu gemete sexuale l-a lăsat pe starul Dallas Mavericks cu gura căscată.

Luka Doncic s-a distrat pe seama jurnalistului intrat în bucluc. Foto Facebook
Luka Doncic s-a distrat pe seama jurnalistului intrat în bucluc. Foto Facebook

Doncic tocmai se așezase în sala de presă și răspundea la prima întrebare. ”Cred că am avut procentaj foarte bun la aruncările la coș, am pasat bine mingea și energia noastră a fost grozavă", a apucat să spună Luka Doncic, după care au început să se audă gemete. După ce s-a lămurit de unde veneau acestea, slovenul a comentat: "Sper că nu e în direct", stârnind hohote de râs în sală.

Potrivit Marca, sunetele au provenit de la un jurnalist care își scosese telefonul pentru a înregistra declarațiile lui Doncic, dar care avea un videoclip pentru adulți deschis pe telefon căruia i-a dat play accidental.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite