Răzvan Marin, elogiat după „trasorul” din Empoli - Torino. Ce notă a primit în Gazzetta dello Sport VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o vreme în care jucătorii români sunt mai mult rezerve sau joacă prin ligile inferioare ale Europei, ne agățăm de câte o performanță realizată la nivel înalt. Iar Răzvan Marin (26 de ani) ne-a adus un pic de bucurie după ce a înscris un gol încântător în Serie A, pentru Empoli în remiza cu Torino, scor 2-2, primind laude în presa din Italia.

Revenit în primul „11” după o suspendare, Răzvan Marin a fost cel mai bun de pe teren pentru Empoli. A avut un șut scos greu de portarul Milinko-Savic, apoi a centrat decisiv la golul lui Luperto, în minutul 37, iar în a doua parte a meciului a înscris cu un „trasor” de la 20 de metri.

Presa italiană a remarcat jocul românului, Gazzetta dello Sport notându-l cu 7 după evoluția bună din jocul cu Torină. La fel și jurnaliștii de la publicațiile locale.

Răzvan a bifat mai multe formații din Italia, pentru ca acum să joace pentru Emoli. Foto EPA EFE
Răzvan a bifat mai multe formații din Italia, pentru ca acum să joace pentru Emoli. Foto EPA EFE

Pianeta Empoli a notat: „Un meci grozav, apogeul fiind un gol superb. Printre alte lucruri bune se numără și pasa decisivă de la golul lui Luperto. Excelent în ambele faze, și-a ridicat evident nivelul. A fost omul care a controlat mijlocul terenului”.

E al doilea gol marcat de Răzvan Marin în această stagiune de campionat. Empoli, e pe locul 10 în Serie A.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri