Răzvan Lucescu, în fața unui moment uriaș, astăzi, în Grecia: orașul Salonic „fierbe“, așteptând titlul

0
Publicat:

Ivan Savvidis (65 de ani), magnatul grec din fruntea PAOK Salonic, se felicită, în mod cert, pentru ziua în care l-a instalat pe Răzvan Lucescu (55 de ani) pe banca tehnică.

Răzvan Lucescu. FOTO: Arhiva Adevărul
Răzvan Lucescu. FOTO: Arhiva Adevărul

Prima dată, acest lucru s-a întâmplat în iulie 2017 și a pus capăt, ulterior, unei așteptări de 34 de ani pentru câștigarea titlului. În sezonul 2018-2019, PAOK a triumfat pe plan intern. A fost doar începutul unei perioade de vis, sub comanda lui Lucescu jr! Dovadă că, între timp, PAOK a luat și două cupe cu fostul selecționer al României (2017-2018 și 2018-2019). Iar în acest weekend, mai precis duminică, formația din Salonic se pregătește de fiesta. Pentru că a reușit o răsturnare spectaculoasă de situație în play-off. Concret, în ultimele două runde, liderul AEK Atena a înregistrat două eșecuri, în timp ce PAOK a luat 6 puncte din 6! Drept urmare, înaintea ultimei runde de duminică, echipa pregătită de Răzvan Lucescu are 77 de puncte și ocupă fotoliul de lider, înaintea celor de la AEK Atena (75 de puncte).

Duminică, de la ora 20.00, se vor juca partidele decisive pentru titlu: AEK Atena – Lamia și Aris Salonic – PAOK Salonic. În mod clar, AEK are o misiune mai ușoară, întrucât întâlnește, acasă, ultima clasată din play-off, fără niciun obiectiv. În schimb, Răzvan Lucescu trebuie să câștige derby-ul orașului Salonic, ca să fie sigur de cucerirea titlului. Cu precizarea că, Aris a învins-o pe PAOK în ambele meciuri din acest an: 2-1 (acasă) şi 1-0 (deplasare).

Am ajuns aici pas cu pas. Ne-am asigurat deja locul 2 și calificarea în cupele europene, acum ne pregătim pentru ultimul meci și vom vedea ce va aduce. Ne vom pregăti bine, trebuie să fim echilibrați, să rămânem umili. Sunt mândru de munca pe care am realizat-o aici, alături de jucători. Ar fi ceva incredibil pentru istoria noastră o eventuală câștigare a titlului“, a spus Lucescu jr în presa din Grecia, potrivit gsp.ro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite