Răsturnare de situație. „Radu Drăgușin i-a spus da lui Napoli”. Impresarul confirmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italienii anunţă că Radu Drăguşin şi Napoli ar fi ajuns la un acord și că jucătorul ar fi fost deturnat din drumul său către Tottenham. Patronul campioanei Italiei, Aurelio de Laurentiis, ar fi făcut o ofertă de 25 de milioane de euro.

image

Cel mai căutat fotbalist român al momentului, Radu Drăgușin, declara că visul său este să joace în Premier League. Însă aventura sa în Serie A se pare că se prelungește, el ajungând la un acord cu Napoli. Corriere dello Sport a dezvăluit, în ediţia tipărită, că internaționalul nostru şi-a dat acordul pentru a semna cu deţinătoarea titlului din Serie A. Aurelio De Laurentiis îl vrea cu insistenţă, internaţionalul român fiind principala ţintă a lui Napoli de pe piaţa transferurilor.

„Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli. Agentul jucătorului român este în Italia. Baza transferului este de 25 de milioane. Se poartă acum tratative”, a anunţat cotidianul italian.

Radu Drăgușin, internaționalul român cel mai ”vânat” în Europa. Foto Sportpictures
Radu Drăgușin, internaționalul român cel mai ”vânat” în Europa. Foto Sportpictures

În tranzacție ar intra și doi jucători, Alessandro Zanoli şi Leo Ostigard, pe care Napoli i-ar da la schimbul românului. Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a confirmat parțial acastă mutare: „Nicio ofertă nu se aruncă! Acest club nu se refuză. Dacă ne cheamă, noi nu putem spune nu”, a spus agentul jucătorului, pentru Corriere dello Sport.

Jurnaliştii italieni au precizat totuşi că este vorba de o „afacere complicată”. Tratativele continuă şi rămâne de văzut care dintre Napoli sau Londra va fi noua destinaţie a lui Radu Drăguşin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite