Rapid taie în carne vie: Albu și Borza și-au aflat soarta după amatorismul de care au dat dovadă

0
Publicat:

Rapid are această tradiție de a-și arunca fanii din agonie în extaz și înapoi! Iar ce s-a întâmplat în weekend a confirmat, încă o dată, această realitate când vorbim despre formația giuleșteană. Pentru că, venită după cinci victorii succesive în campionat în 2024, Rapid a „reușit“ să aibă o cădere zgomtoasă!

Alexandru Albu și Andrei Borza
Alexandru Albu și Andrei Borza

Ca și cum înfrângerea cu Poli Iași (1-3) din deplasare nu era de ajuns, meciul a fost urmat de scandalul provocat de Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani). Aceștia au părăsit cantonamentul echipei și au petrecut într-un club de noapte. Cum imaginile cu Albu și Borza au ajuns în mass-media, conducerea Rapidului a fost nevoită să taie în carne vie. Într-o primă fază, Albu și Borza au fost excluși din lot pe o perioadă nedeterminată. Acum însă, potrivit directorului Fanatik, Horia Ivanovici, un jurnalist cu surse foarte bune, s-a luat decizia finală în privința cuplului Albu-Borza.

Concret, aceștia vor rata doar partida de miercuri (ora 21.00), acasă, cu UTA din cadrul etapei cu numărul 28. Apoi, vor reveni sub comanda lui Bergodi și vor fi folosiți în partidele care vor urma. În schimb, Albu și Borza vor fi loviți acolo unde efectul sancțiunii va fi cel mai dureros: la buzunar! Horia Ivanovici a anunțat că cei doi vor pierde 10 la sută din salariul lor pe luna februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite