Rapid refuză să intre în cantonament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii s-au unit împotriva conducerii clubului şi nu vor să stea la Pro Rapid peste noapte, până nu îşi vor primi banii restanţi. Dinu Gheorghe le-a plătit salariile restante lui Marcos Antonio, Costin Lazăr, Cesinha, Cassio şi Spadacio, iar celorlalţi nu. Jucătorii au decis să nu mai rămână peste noapte la Pro Rapid.

O veste a bulversat ieri vestiarul Rapidului. O parte dintre jucători şi-au primit salariile restante de trei luni, iar alţii nu. Jucătorii s-au gândit să protesteze la această decizie şi să nu mai intre în cantonament până când toate problemele financiare de la echipă nu vor fi rezolvate.

Conform programului perfectat de Marius Şumudică, Lazăr şi compania urmau să intre de duminică în cantonament la Pro Rapid şi în mod normal să rămână şi peste noapte la baza sportivă. Fotbaliştii au hotărât însă să se prezinte la antrenamente, dar seara să revină acasă.

Interesant este că jucătorii care au venit cu această propunere de protest au fost tocmai cei pe care Dinu Gheorghe i-a plătit. Este vorba de Marcos Antonio, Costin Lazăr, Cesinha, Cassio sau Spadacio. Aceştia au hotărât să fie alături de colegii lor, „săriţi" financiar din bugetul lui „Vamă" şi cărora acesta a refuzat să le plătească salariile restante.

Nu este prima dată când jucătorii protestează de la începutul anului, străinii lui Şumudică refuzând să se prezinte la reunirea programată luni. Suma pe care George Copos trebuie să o scoată din buzunar pentru a achita salariile restante ajunge în jurul a 700.000 de euro.

Bozovici: „Nu ştiu dacă rămân"

Giuleştenii au probleme şi cu Bozovici. Fundaşul stânga nu ştie dacă va semna prelungirea contractului cu giuleştenii.

„Nu am fost chemat la negocieri, nu ştiu dacă o să rămân. Tot ce pot să spun este că iubesc Rapidul", a declat Bozo. Celălalt fotbalist care a intrat în ultimele şase luni ale contractului, Costin Lazăr s-a îmbrăţişat în mai multe rânduri cu Marius Şumudică la antrenament, şi mai mult ca sigur acesta va continua la echipă şi din vară.

Programul din această iarnă al Rapidului

15-23 ianuarie: Antrenamente fizice la Stadionul Tineretului; Antrenamente cu mingea la Buftea şi Pro Rapid
24 ianuarie: Rapid - Dnepr Dnepropetrovsk
25 ianuarie-9 februarie: Turneul „Copa del Sol"
27 ianuarie: Rapid - Rosenborg
1 februarie: Rapid - Malmo FF / Spartak Moscova

Pancu, din nou în vişiniu

Pancu e foarte aproape de o nouă revenire la Rapid, iar ieri de dimineaţă s-a pregătit sub comanda lui Şumudică. La 33 de ani şi jumătate, Daniel Pancu (foto) a făcut faţă cu brio exerciţiilor fizice pe care le-a susţinut alături de giuleşteni.

Mijlocaşul chemat de Dinu Gheorghe pentru a aduce un plus de experienţă la echipă nu a semnat însă noul contract cu Rapid. El este în continuare jucătorul Vasluiului şi va fi declarat liber, marţi, după decizia Comisiei de Disciplină de la LPF.

„Sper ca Pancu să-şi încheie cariera la Rapid. Eu îl simpatizez şi l-am avut mereu la suflet. Îmi doresc să realizăm lucruri frumoase împreună", a spus mândru George Copos despre jucătorul care revine a patra oară în Giuleşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite