Rapid - Petrolul 1-1: Multă tactică şi două goluri în trei minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teixeira, fostul rapidist, a egalat pentru Petrolul
Teixeira, fostul rapidist, a egalat pentru Petrolul

Rapid şi Petrolul şi-au împărţit punctele în derby-ul etape a 21-a, scor 1-1, într-un meci în care ambele goluri s-au marcat în decurs de trei minute.

Prima repriză a început alert, cu două ocazii în primele 10 minute, Josl (5), pentru gazde, Astafei (10), pentru oaspeţi, dar ambele şuturi au trecurt pe lângă poartă, din poziţii destul de favorabile. 

S-a intrat apoi într-un joc de uzură, la mijlocul terenului, între două echipe bine aşezate tactic în teren, dar şi fără jucători capabilă să facă diferenţa. 

O lovitură liberă trimisă peste poartă de Pancu a însemnat singurul eveniment mai important până la finalul primei reprizei, cele două echipe intrând la cabine la egalitate, 0-0. 

A fost meciul tipic în care echilibrul se putea rupe doar în urma unei faze fixe şi aşa s-a întâmplat. În minutul 59, căpitanul Săpunaru a marcat cu capul, după un corner, şi a aruncat "Giuleştiul" în aer, pentru 1-0.  

Bucuria fanilor gazdelor n-a durat prea mult, pentru că după doar trei minute, Teixeira, fostul jucător al Rapidului, a marcat un gol spectaculos, de la 20 de metri, cu un şut din întoarcere. Primul gol încasat de giuleşteni în acest retur! 

Rapid rămâne fără victorie pe teren propriu în 2015, dar mai adună un punct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Giuleştenii urcă pe 15, cu 19 puncte, la egalitate cu Gaz Metan şi U Cluj, dar medieşenii au un meci în plus de disputat. Petrolul urcă pe 2, cu 40 de puncte la egalitate cu ASA.

Citeşte şi 

FC Braşov, prima victorie după şapte etape, 1-0 cu „U“ Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite