Rapid, pe un butoi cu pulbere. Peluza lui Bocciu, care a întors spatele echipei, luată în colimator de Bergodi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii Rapidului s-au împărțit în două tabere după arestarea preventivă a liderului galeriei, Liviu Ungurean, zis Bocciu. Peluza a ales să nu încurajeze echipa la meciul cu Farul, din prima etapă a play-off-ului, în timp ce restul stadionului a cântat pentru formația favorită. Rezultatul s-a văzut pe tabelă: 1-2 și vișinii au stricat ceea ce câștigaseră după acel 4-0 cu FCSB.

Galeria Rapidului a luat pauză la meciul cu Farul. Foto FC Rapid
Galeria Rapidului a luat pauză la meciul cu Farul. Foto FC Rapid

Imaginile cu jucătorii Rapidului implorând peluza să-i susțină, fără sorți de izbândă, după golul de 1-2 vor rămâne întipărite pe retina simpatizanților giuleștenilor multă vreme. Apostrofați de restul fanilor din arenă pentru decizia de a nu-și susține echipa după arestarea lui Liviu Ungurean, ultrașii au fost arătați cu degetul și de antrenorul Cristiano Bergodi, după partida cu campioana.

”Am simțit lipsa sprijinului, nu știu. Lucrurile întâmplate în ultimele două zile ne-au afectat. Inconștientul lucrează, nu e ușor să le depășești. Această atmosferă cu două tribune aflate lângă echipă și peluza care nu cântă... ce vină are echipa?! Ce vină avem noi?

E peluza lui Bocciu, nu a Rapidului

Înțelegem protestul, dar se putea da dovadă de altceva, să fie alături de echipă. Știm că e un moment dificil, dar e un meci de fotbal, stăm aici și cântăm. Ne-ar fi dat un sprijin important. Au și fluierat când cântau cei din Tribună. N-am înțeles”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport.

Dezbinarea suporterilor a venit exact în cel mai important moment, când Rapid era pe val și cele 4 puncte distanță față de liderul FCSB păreau recuperabile. Însă giuleștenii au făcut o nefăcută și visul de a deveni campioni s-a irosit chiar înainte să înceapă cu adevărat. Fotbaliștii au protestat și ei și nu s-au dus în fața Peluzei după meci, așa cum o făceau de obicei. Au preferat să salute suporterii de la Tribuna 2, încheind o seară tristă în Giulești. Concluzia, amară, e dată de câteva vociferări venite de la fanii obișnuiți: „E peluza lui Bocciu, nu a Rapidului” sau „Ce faceți? Nu cântați cât stă ăla în arest, tot play-off-ul?!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite