Rapid - FC U 1948 Craiova: întoarcere uimitoare de scor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Rapid Bucureşti a reuşit o victorie de senzaţie cu FC U 1948 Craiova, 4-3 (1-1), după ce a fost condusă cu 3-1, vineri seara, în Giuleşti, în etapa a 22-a a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Oaspeţii au deschis scorul prin Dragoş Albu (25), cu un şut superb cu efect din marginea careului, direct în vinclul porţii apărare de Horaţiu Moldovan, după o pasă de la Juan Bauza. Rapid a egalat înainte de pauză, prin kosovarul Ermal Krasniqi (43), cu un şut din marginea careului, la meciul său de debut în tricoul giuleştenilor.

FC U Craiova a înscris de două ori în primul sfert al reprizei secunde, prin William Baeten (51), lansat excelent în careu de Bauza, şi de Alexandru Blidar (56), care a deviat inspirat şutul lui Dragoş Albu.

La 3-1, oaspeţii s-au prăbuşit pur şi simplu, oferind echipei gazdă şansa de a întoarce scorul. Mai întâi, Leo Lacroix a comis un henţ stupid în careu şi Rapid a redus din ecart, kosovarul Albion Rrahmani transformând penalty-ul acordat (76). În min. 81, fundaşul Răzvan Onea a şutat de pe dreapta, iar portarul Ionuţ Gurău, surprins, a împins mingea în propria poartă.La 3-3, craiovenii au ratat o mare ocazie a prelua din nou conducerea, Vladislav Blănuţă şutând pe lângă poartă după o acţiune individuală, în locul unei pase la Aurelian Chiţu, aflat în poziţie de finalizare.

Rapid a marcat golul victoriei prin atacantul sârb Borisav Burmaz (90+4), aflat şi el la meciul de debut, cu o lovitură de cap care l-a învins pe Gurău, după o centrare reuşită de Alexandru Albu.FC U Craiova a jucat ultimele zece minute în inferioritate numerică, după ce fundaşul Radu Negru s-a accidentat.

Fostul jucător rapidist Ştefan Nanu a dat lovitura de start a partidei.

Rapid venea după şase etape fără victorie în Superliga, în care a obținut patru egaluri şi două eşecuri.

FC U Craiova venea după trei victorii consecutive fără gol primit. În tur, Rapid s-a impus cu 5-3.

FC Rapid Bucureşti - FC U 1948 Craiova 4-3 (1-1), Giuleşti Superbet Arena - Bucureşti

Au marcat: Ermal Krasniqi (43), Albion Rrahmani (76 - penalty), Ionuţ Gurău (81, autogol), Borisav Burmaz (90+4), respectiv Dragoş Albu (25), William Baeten (51), Alexandru Blidar (56).

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)

Arbitru video: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitru asistent video: Mihăiţă Necula (Bucureşti)

Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite