Radu Drăgușin dă de pământ cu Roma lui Mourinho. Internaționalul român are ofertă de 40 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Radu Drăgușin integralist și George Pușcaș rezervă, Genoa a făcut un meci mare împotriva lui AS Roma. Formația antrenată de Alberto Gilardino a câștigat 4-1 contra echipei lui Jose Mourinho, în etapa a 6-a din Serie A.

Radu Drăgușin, fără emoții împotriva granzilor din Serie A. Foto Getty images
Radu Drăgușin, fără emoții împotriva granzilor din Serie A. Foto Getty images

Cu o evoluție exactă în defensivă, fundașul român și-a adus contribuția și în atac. La 2-1, în minutul 74, Radu Drăgușin a dat pasa de gol la reușita care a adus desprinderea ”grifonilor”. Drăgușin a recentrat perfect, cu capul, în fața porții, de unde Thorsby a reluat din prima și a făcut 3-1.

Radu Drăgușin a fost imperial și a intervenit decisiv în mai multe rânduri. Evoluția lui a fost apreciată de Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6,4, la fel ca lui Frendrup. Doar Gudmundsson (6,8) și Retegui (6,5) au luat note mai mari de la Genoa.

"O Genoa nebună şi o Roma ruşinoasă", au titrat cei de la Gazzetta dello Sport, care au punctat că, de când s-a introdus sistemul cu 3 puncte la victorie, formaţia din Cetatea Eternă nu a avut niciodată un start de sezon în care să obţină mai puţine puncte după 6 etape.  

Cumpărat cu 6 milioane de euro de la Juventus

Conform newcastlewolrd.com, internaționalul român ar avea o ofertă din Premier League, de 40 de milioane de euro, de la Newcastle, cea mai bogată echipă din lume. Însă britanicii îl citează pe impresarul fotbalistului, Florin Manea, nu vreo sursă din cadrul clubului englez. Dacă s-ar realiza, ar fi cel mai mare transfer al unui jucător român din toate timpurile, precum și o lovitură de excepție pentru Genoa, care l-a cumpărat pe Radu Drăgușin cu 6 milioane de euro de la Juventus.

Sursa citată susține că fundașul român mai este dorit cu insistență de două cluburi importante din Londra: Tottenham și Crystal Palace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite