Radu Drăgușin, transferat definitiv la Genoa. A costat 6 milioane de euro

0
Publicat:

Impresarul fotbalistului,, Florin Manea, spune că după meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Drăgușin este jucătorul echipei Genoa
Drăgușin este jucătorul echipei Genoa

Radu Drăgușin, jucător împrumutat de Juventus la Genoa, a devenit definitiv jucătorul formației din Serie B.

Cluburile au convenit o opțiune de transfer definitiv în valoare de 6 milioane de euro, după ce Genoa poate spera la o promovare în prima ligă italiană, scrie gsp.

 „După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract. Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului”, a precizat Florin Manea, conform sport.ro.

„Radu e mulțumit acolo. Are prietena cu el, are o casă frumoasă, cu vedere la mare, într-o localitate de lângă Genova. E văzut foarte bine, dovadă că joacă meci de meci. 

E cel mai utilizat jucător din echipă, are cele mai multe minute. Sunt mulțumiți de el”, a adăugat impresarul lui Drăgușin, care susține că fundașul este urmărit de cluburi din campionate tari:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite