Râd și arabii de crizele de nervi ale lui Ronaldo: Imaginea postată pe Twitter FOTO

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo se convinge, încă o dată, că în fotbal echipa câștigă trofeele, nu individualitățile! Pentru că, de când a ajuns la Al-Nassr Riad, această formație, în loc să crească în evoluții, a scăzut! În momentul transferului starului portughez, Al-Nassr era lider în campionatul Arabiei Saudite. Acum, a căzut pe 2, când mai sunt șapte etape de jucat!

Cristiano Ronaldo are deja 11 goluri în campionatul Arabiei Saudite
Cristiano Ronaldo are deja 11 goluri în campionatul Arabiei Saudite

Etapa din weekend a fost cea care a dus la schimbarea liderului în Regat, formația pregătită de Rudi Garcia, cu Ronaldo integralist, remizând, în deplasare, cu Al-Feiha, o formație de nivelul Botoșaniului în Superliga românească! Egalul, 0-0, l-a scos din sărite pe Cristiano Ronaldo, care a făcut o criză de nervi chiar pe teren, după cum Adevărul a arătat aici.

Imaginile cu Ronaldo furios, frustrat, s-au viralizat în mediul online, însă pe cei de la Al-Feiha i-au amuzat. De altfel, conducerea clubului a folosit Photoshop pentru a edita celebra fotografie în care Ronaldo stă la o tablă de șah, față în față cu Messi, înlocuindu-l pe starul argentinian cu căpitanul echipei, Sami Al-Khaibari. Imaginea, distribuită pe Twitter, e însoțită de o descriere ironică: „Șah-mat! Al-Feiha“.

Ronaldo jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite