Arabii șochează: Ce au trecut în viza Georginei, concubina lui Cristiano Ronaldo FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arabia Saudită l-a „îngropat“ în bani pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), oferindu-i un contract colosal, cum nu s-a mai văzut în istoria fotbalului. Deocamdată însă, portughezul mai are de așteptat pentru a debuta la Al-Nassr Riad, întrucât a ajuns în Regat în stare de suspendare, după un incident disciplinar pe care l-a avut la Manchester United.

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016, după ce s-au cunoscut la Madrid.
Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016, după ce s-au cunoscut la Madrid.

Dacă totul va decurge normal, Ronaldo va juca primul său meci la Al-Nassr pe data de 22 ianuarie, cu Al-Ittifaq. Până atunci, fiecare detaliu legat de acest transfer e luat la puricat de presa internațională. Dovadă că jurnaliștii au analizat inclusiv vizele primite de Ronaldo și de concubina sa, Georgina Rodriguez (28 de ani). Problema e că, potrivit legislației din Arabia Saudită, un bărbat și o femeie nu pot locui împreună, dacă nu sunt căsătoriți. Cristiano Ronaldo și Georgina se află în concubinaj, chiar dacă au doi copii împreună, Alana Martina (născută în 2017) și Bella Esmeralda (născută în 2022).

Așadar, pentru ca legea saudită să fie „driblată“, în viza Georginei i-a fost atribuită titulatura de „Malek Yamin“. Adică, servitoare, femeia care face curat într-o casă! Născută în Buenos Aires, Georgina Rodríguez l-a cunoscut pe Ronaldo în 2016, pe când era vânzătoare într-un magazin Gucci din Madrid.

Georgina jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite