Cristiano Ronaldo, tot mai supărat la „bătrânețe“: Scenariul șocant cu care se confruntă în Arabia Saudită VIDEO

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost transferat la Al-Nassr Riad, la începutul anului, când echipa era pe primul loc în campionatul saudit. Între timp, după ce au cheltuit vreo 500 de milioane de euro cu CR7 (pentru un contract pe două sezoane și jumătate), iar Ronaldo le-a furnizat 11 goluri și 2 pase de gol în zece apariții în campionat, cei de la Al-Nassr au ajuns...pe locul 2!

Ronaldo jpg

Vorbim despre o situație paradoxală, care poate să aibă un final de-a dreptul șocant: Al-Nassr riscă să rateze titlul în Regat, cu Ronaldo în echipă, când locul 1 părea rezolvat după aducerea starului portughez. Acum însă, când mai sunt șapte etape de joc, lider e Al-Ittihad Jeddah (56 de puncte), iar podiumul e completat de Al-Nassr (53 de puncte) și de Al-Shabab Riad (47 de puncte).

Duminică seară, Al-Nassr a cedat șefia clasamentului, după 0-0 cu Al-Feiha (locul 11 din 16). Cu Cristiano Ronaldo integralist, trupa pregătită de Rudi Garcia a risipit două puncte mari, într-o rundă în care rivala Al-Ittihad Jeddah s-a impus, în deplasare, 2-1 cu Al-Wehda.

Vizibil frustrat după acest semieșec cu Al-Feiha, care poate cauza chiar pierderea titlului, Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi, la ieșirea de pe teren. Iar imaginile cu el gesticulând nervos s-au viralizat, după cum se poate vedea mai jos:

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite