Punct final în Europa. FCSB și-a aflat toate posibilele adversare din turul I al Ligii Campionilor

0
Publicat:

Cum s-au încheiat toate campionatele din Europa, FCSB își cunoaște de aseară toate posibilele adversare din primul tur preliminar al UEFA Champions League, fază a competiției care se va disputa în luna iulie.

FCSB va reprrezenta România în Liga Campionilor. Foto Sportpictures
FCSB va reprrezenta România în Liga Campionilor. Foto Sportpictures

FCSB va intra în Liga campionilor în turul I preliminar, având avantajul că va fi cap de serie. Astfel, doar printr-un accident nu va ajunge în următoarea rundă, ținând cont de numele adversarelor. Ultima necunoscută a fost aflată aseară: KS Egnatia Rrogozhine a câștigat în premieră titlul în Albania după o finală cu Partizani (1-0), trimițând pe FC Ballkani (Kosovo) în urna capilor de serie.

Adversarele pe care FCSB le poate întâlni în turul 1 preliminar din Liga Campionilor

Borac Banja Luka (Bosnia și Herțegovina)

Dinamo Batumi (Georgia)

NK Celje (Slovenia)

Hamrun Spartans (Malta)

Larne FC (Irlanda de Nord)

Dinamo Minsk (Belarus)

Panevezys (Lituania)

Ordabasy (Kazahstan)

Vikingur Reykjavik (Islanda)

FC Struga Trim-Lum (Macedonia de Nord)

Differdange 03 (Luxemburg)

FK Decic (Muntenegru)

KS Egnatia (Albania)

UE Santa Coloma (Andorra)

AC Virtus (San Marino)

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor este programată marți, 18 iunie. Meciurile se vor juca pe 9/10 iulie (turul) și 16-17 iulie (returul).

Greul în turul II

FCSB nu va fi cap de serie în turul II, astfel că poate întâlni echipe grele și foarte grele: Dinamo Zagreb (Croația), PAOK Salonic (Grecia), Maccabi Tel Aviv (Israel), Ferencvaros (Ungaria), Qarabag (Azerbaidjan), Slovan Bratislava (Slovacia), Bodo/Glimt (Norvegia), Ludogorets (Bulgaria), Sparta Praga (Cehia), Malmo (Suedia), APOEL Nicosia (Cipru) sau Midtjylland (Danemarca). Această fază a competiției se va juca pe 23/24 iulie - turul și 30/31 iulie - returul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite