PSG, prima problemă după sosirea lui Messi: Ce a cerut starul argentinian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Vicecampioana Franţei pregăteşte prezentarea oficială a fotbalistului de 34 de ani şi, aproape sigur, evenimentul va fi găzduit de Turnul Eiffel.

Paris Saint-Germain a „pompat“ petrodolarii din Qatar, în aducerea lui Lionel Messi pe „Parc des Princes“. Cum însă argentinianul e o „maşină de făcut bani“, atragând sponsorii şi spectatorii, francezii speră să recupereze rapid sumele investite în această mutare şi chiar să aibă câştiguri importante. Atât sportiv, cât şi financiar.

Şi cum orice fotbalist de şapte stele generează venituri importante, mai întâi, prin vânzarea tricourilor, cu siguranţă, şi cele ale lui Messi se vor da ca „pâinea caldă“. De fapt, la Paris, deja se găsesc nişte fake-uri, după cum se poate vedea mai jos:

Doar că tricoul original pe care îl va purta Leo la noua sa echipă a generat, deocamdată, o problemă. Iniţial, s-a spus că argentinianul a cerut numărul 19 (10 e luat de prietenul său, Neymar). Acum însă, presa internaţională a scris că Leo a cerut, de fapt, numărul 30. Pe care l-a avut, atunci când a debutat în prima echipă a Barcelonei. Cum în Ligue 1, numerele 1, 16 şi 30 sunt rezervate portarilor, PSG ar trebui să ceară o derogare de la liga franceză de fotbal, dacă Leo va prelua acest număr.

Potrivit RMC Sport, există însă şi o altă problemă cu numărul 30. Acesta îi aparţine acum goalkeeper-ului Alexandre Letellier. Iar Messi ar fi spus că, după sosirea la PSG, nu vrea un număr luat de un fotbalist aflat deja în lot (de aceea, a refuzat şi 10). 

Dacă Messi nu-şi va schimba părerea şi va refuza numerele care sunt deja luate, variantele disponibile pentru el, în acest moment, fără „proprietar“, sunt următoarele: 13, 25, 26 şi 28.

CITEŞTE ŞI:

Nebunie, la Paris: Messi a apărut în faţa fanilor PSG! Clubul a anunţat transferul VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite