Șefii lui PSG îi arată ușa lui Kylian Mbappe: „Are două săptămâni la dispoziție!”

0
Publicat:

Kylian Mbappe a primit un ultimatum de la Nasser Al Khelaifi, președintele lui PSG. Șeful clubului parizian a vorbit pentru prima în public despre situația jucătorului de 24, pe care l-a invitat să părăsească echipa campioană a Franței dacă nu se hotărăște să-și prelungească înțelegerea.

Kylian Mbappe vrea și nu vrea să continue la PSG. Foto EPA EFE
Kylian Mbappe vrea și nu vrea să continue la PSG. Foto EPA EFE

Mbappe are contract cu PSG până în vara lui 2024 și poate prelungi angajamentul încă un an, până în 2025. Însă starul francez a anunțat clubul că nu o va face, astfel că pe fir a intrat imediat Real Madrid, care poate da o lovitură de proporții aducându-l pe Kylian la finalul sezonului viitor fără a plăti nimic pentru transfer!

Nasser Al Khelaifi a comentat situația atacantului lui PSG, cu ocazia conferinței de presă organizate pentru prezentarea noului antrenor, spaniolul Luis Enrique. Președintele parizienilor a anunțat miercuri seară că i-a dat lui Kylian Mbappe un ultimatum: fie semnează un contract nou, fie pleacă încă din această vară!

Trebuie să semneze un nou contract

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a precizat Al Khelaifi.

Kylian Mbappe a fost cumpărat de PSG în 2018, de la Monaco, cu 180 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite