Prunea, pe cracă! Fostul portar a primit un avertisment scris din partea Comitetului Director al CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea (foto: Răzvan Păsărică)
Florin Prunea (foto: Răzvan Păsărică)

Comitetul Director al CSMS Iaşi l-a avertizat în scris pe preşedintele executiv Florin Prunea, după ce oficialul a afirmat că, în afară de evoluţiile bune ale echipei de fotbal, la Iaşi nu se mai întâmplă decât violuri.

Prunea a făcut această remarcă după ce atacantul Bojan Golubovici a fost certat de o parte a suporterilor ieşeni pentru penaltiul ratat în prelungirile partidei cu Dinamo.

"Comitetul Director al CSMS Iaşi a luat act, cu surprindere, de declaraţiile defăimătoare ale preşedintelui executiv al clubului, domnul Florin Prunea, la finalul partidei CSMS Iaşi - Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a VII-a a Ligii I de fotbal. În condiţiile în care publicul ieşean prezent la meci şi-a încurajat permanent echipa favorită, evoluţia bună a acesteia din ultima perioadă datorându-se şi susţinerii ieşenilor, Comitetul Director consideră că declaraţiile domnului Florin Prunea sunt o jignire la adresa ieşenilor şi a instituţiilor Iaşului. Comitetul Director a luat decizia sancţionării preşedintelui executiv Florin Prunea cu avertisment scris, cu atât mai mult cu cât domnul Prunea este la a doua ieşire în presă în care aduce prejudicii imaginii clubului şi implicit a Iaşului. În cazul unei noi recidive, Comitetul Director îşi rezervă dreptul de a lua măsuri regulamentare mai severe", a declarat preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, citat de Mediafax. 

Formaţia CSMS Iaşi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo, în etapa a VII-a a Ligii I. În minutul 90+1, Golubovici a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Marc la Ciucă. Dinamovistul Marc a primit al doilea cartonaş galben după acest fault şi a fost eliminat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite