Prunea, dur cu Rădoi: „Circul acesta nu mai merge”. Ce ipoteza a lansat despre relaţia cu jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbal - calificări Campionatul Mondial 2022 - Armenia - România / 31 mar 2021 / FOTO Profimedia
Fotbal - calificări Campionatul Mondial 2022 - Armenia - România / 31 mar 2021 / FOTO Profimedia

Florin Prunea se înscrie în valul de comentatori care au criticat dur naţionala condusă de Mirel Rădoi după debutul catastrofal al României în preliminariile pentru Mondialul din 2022, dar lansează şi o ipoteză despre atmosfera din vestiarul reprezentativei naţionale.

„Nu mai trebuie să ne ascundem. Avem o mare problemă, a vestiarului! Eu am spus asta şi după ce s-a retras Tătăruşanu. Eu am ştiu ce vorbesc, de ce s-a retras cu adevărat Tătăruşanu! Aşa, deodată. La echipa naţională sunt probleme în vestiar. Am şi eu nişte ani, am fost şi eu jucători, oficial, preşedinte. Nu am văzut niciodată un antrenor care să-şi atace în aşa fel jucătorii, cum a făcut acum Rădoi. În momentul de faţă, există o ruptură iremediabilă”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Prunea a mai subliniat tensiunea din vestiar observând că Rădoi,, pe vremea în care era jucător a fost deranjat şi a renunţat să mai vină la naţională după o declaraţie a lui Ionuţ Lupescu, din 2010, pe atunci oficial al FRF.

„El s-a retras atunci deranjat de ce a spus Lupescu că e un campionat slab în Arabia Saudită. Şi el s-a retras la 26 de ani de la echipa naţională. Asta este o greşeală. Da, 100%, reacţia lui de azi este ca urmare a unei tensiuni din vestiar. Gestul lui Ianis de la meciul cu Macedonia spune multe. Circul ăsta  nu mai merge. E vopsit gardul şi leopardul cât casa. Este un antrenor tânăr, de viitor, dar nu poate antrena naţionala”, a mai spus Prunea.

Citeşte şi:

România, „masacrată“ de analişti, după eşecul cu Armenia: Curg reacţii care fac praf naţionala

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite