Programul complet al grupelor Europa League: Steaua şi-a aflat adversarele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua va afla vineri echipele cu care se va duela în grupele Europa League FOTO Mediafax
Steaua va afla vineri echipele cu care se va duela în grupele Europa League FOTO Mediafax

Steaua şi-a aflat adversarele din grupele Europa League, în urma tragerilor la sorţi desfăşurate vineri. Roş-albaştrii se vor lupta cu Stuttgart, FC Copenhaga şi Molde.

În urma tragerilor la sorţi, Steaua se va confrunta cu Stuttgart, FC Copenhaga şi Molde, în cadrul Grupei E. 

Stuttgart a luat fiinţă în 1912, prin fuziunea a doua cluburi: FV Stuttgart şi Kronenklub Club Canstatt. Nemţii ocupă poziţia a 16-a în clasamentul Bundesliga, fără niciun punct acumulat după desfăşurarea primei etape. 

FC Copenhaga datează din 1922, iar în 2006 a ajuns pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor. Meciurile disputate pe teren propriu se joacă pe stadionul Parken, acelaşi pe care evoluează şi selecţionata Danemarcei. Copenhaga este în fruntea clasamentului, cu 17 puncte acumulate. Nemţii au avut cel mai slab coeficient dintre formaţiile care făceau parte din Urna 1.

Îînfiinţată în 1911, Molde se află la prima calificare în grupele Europa League. Norvegienii sunt pe primul loc în clasamentul intern, cu 41 de puncte acumulate.

După ce s-a calificat în grupele Europa League, trecând la pas de lituanienii de la Ekranas, Steaua şi-a aflat adversarii din grupe. Echipa lui Reghecampf a ratat la mustaţă urna a doua valorică şi a făcut parte din cea de-a treia la tragerea la sorţi, având al doilea cel mai bun coeficient. Cea mai accesibilă grupă pentru Steaua ar fi fost Twente (Olanda), Hanovra (Germania) şi Videoton (Ungaria).

Grupa A

Liverpool 

Udinese

Young Boys

Anji


Grupa B

Atletico Madrid

Hapoel Tel Aviv

Viktoria Plzen

Academica


Grupa C

Marseille

Fenerbahce

Bourrusia M'Gladbach

AEL Limassol


Grupa D

Bordeaux

Club Brugge

Newcastle

Maritimo


Grupa E

Stuttgart FC Copenhaga

Steaua Bucureşti

Molde


Grupa F

PSV

Napoli

Dnepr

AIK

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite