Articol publicitar

Polonezii vor să arate că nu ne-au eliminat degeaba. „Leşii“ joacă azi primul meci la Campionatul Mondial şi au o supercotă la victorie în faţa Senegalului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polonia ne-a dat cu terenul în cap în runda preliminară pentru acest turneu final, încheiată de Lewandowski şi ai lui pe locul 1, şi mulţi îi văd continuând forma excelentă. În Rusia, alb-roşii au parte de o grupă bună, fără vreun colos prin preajmă, ci doar cu Columbia lui Falcao, Japonia lui Kagawa şi Senegalul lui Mane.

Conform cotelor, Superbet îi vede pe „leşi” calificaţi mai departe alături de sud-americani, dar nu după lupte uşoare. Azi, la debutul cu africanii de pe Otkritie Arena, stadionul lui Spartak din Moscova, va fi haos generalizat. Senegalul e la al doilea Mondial din istorie, iar la precedentul, din Coreea şi Japonia 2002, a învins Franţa în meciul de debut şi au ajuns până în sferturi. Din acest motiv, dar şi pentru că în lotul lui Aliou Cissé sunt 7 jucători din Franţa şi 7 din Premier League, Polonia nu e favorită foarte certă. Acest 2.45 pe care îl primiţi la Super Cotă e însă cât se poate de atractiv şi merită încercat, echipele africane necâştigând până acum punct la Mondial din Rusia. Pe www.superbet.ro găsiţi Polonia – Senegal condimentat cu pariuri speciale. 2.10 pentru măcar un gol marcat de Lewandowski sau 10 pentru penalty în meci, sunt două cote din această categorie care sună foarte bine.

Apoi, ziua de marţi la Mondialul din Rusia se încheie cu Rusia – Egipt, primul meci din a doua etapă a turneului final. Va fi nebunie şi la Sankt Petersburg, unde gazdele trebuie să confirme victoria în faţa Arabiei Saudite şi să facă un pas mare spre optimi. Golovin şi compania tremură însă pentru că africanii au stat bine cu Uruguay chiar şi fără Mohamed Salah şi au pierdut cu ghinion abia în minutul 90. Având în vedere că starul lui Liverpool e aşteptat să prindă minute în acest al doilea joc toate pariurile merg pe el. Superbet vă oferă unul foarte special: Salah marcator şi Egipt câştigătoare la o cotă bombă de 8.75. Şi la ruşi există această variantă pentru omul meciului cu saudiţii, Cheryshev, care are o cotă de 4.00 că va marca şi cu „faraonii” lui Hector Raul Cuper. Totuşi, miza meciului poate să le copleşească pe ambele şi să le îndemne la prudenţă, fapt pentru care un pariu pe sub 10 cornere în meci pare probabil, la o cotă de 1.75.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite