Piţurcă vrea să-şi salveze postul cu Szukala şi Sânmărtean: ce a făcut Al-Ittihad la primul meci cu noile achiziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner va avea parte de o perioadă decisivă pentru viitorul său în Arabia Saudită, odată cu reluarea campionatului, în luna februarie. Marţi, el a bifat al doilea amical din ultimele zile.

Victor Piţurcă şi-a făcut debutul oficial la Al-Ittihad la 31 octombrie, însă a bifat prima victorie, abia sâmbătă trecută, 3-2 cu Al-Jazira (locul 1, Emirate), într-un amical. A fost întâlnirea în care Lucian Sânmărtean a debutat la noul său club.

Marţi, într-o altă partidă de verificare, în premieră, Piţurcă i-a titularizat pe Sânmărtean şi pe Szukala. Fundaşul polonez nu jucase în testul cu Al-Jazira din cauza unei stări gripale. Din păcate pentru Piţi, Al-Ittihad a fost învinsă şi cu noile achiziţii, pierzând cu 1-3 în faţa celor de la Al-Wasl (locul 8, Emirate). 

Formaţia din Dubai a condus cu 2-0, iar Sânmărtean a fost schimbat la acest scor, în minutul 70. Trupa pregătită de fostul selecţioner a punctat în minutul 89, însă a mai luat un gol, iar amicalul s-a încheiat cu 3-1 pentru gazde.

Al-Ittihad se află într-un stagiu de pregătire în Dubai şi va disputa primul meci oficial din 2015, la 6 februarie, în deplasare, cu Al-Fateh (locul 10 în prima ligă saudită). După 13 etape, Al-Ittihad ocupă poziţia a 5-a cu 23 de puncte, în condiţiile în care era pe primul loc, atunci când Piţurcă a fost numit în funcţie. În acest moment, lider e Al-Nassr cu 34 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite