Piţurcă: „Manea a făcut un meci perfect, ar putea fi titular la naţională“. Ce-a spus fundaşul Viitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă s-a declarat mulţumit atât de rezultatul cât şi de evoluţia „tricolorilor“ din partida amicală cu Albania (1-0). Selecţionerul a găsit cuvinte de laudă pentru Cristi Manea, cel care la 16 ani şi 10 luni a devenit cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei României.

„Cristi Manea a făcut un meci perfect, ar putea fi titular la naţională. E bine că am debutat nişte tineri de perspectivă. Am discutat şi cu Vlad Chiricheş, a făcut un meci foarte bun, mi-a plăcut de el. A fost mult mai sigur decât în alte dăţi. Per total sunt mulţumit, a fost un test reuşit. Am dat peste o echipă arţăgoasă, exact cum sunt şi cele din grupă. Am trecut cu brio acest test. Sper să câştigăm şi împotriva Algeriei. Ei sunt la alt nivel, au jucători mai valoroşi. Cred că naţionala noastră poate juca mai bine, deşi am făcut un salt calitativ bun“, a declarat Piţurcă, la finalul partidei. 

Manea: „Sunt convins că domnul Hagi e mândru de mine“

Fundaşul dreapta Cristi Manea (16 ani) a declarat că n-a fost surprins de convocarea şi debutul la naţională. „Colegii m-au încurajat la fiecare fază. Chiar dacă am greşit, ei au fost lângă mine. O să ţin tricoul amintire. Nu m-a luat prin surprindere faptul că am fost chemat la naţională. Sunt convins că domnul Hagi e mândru de mine“, a spus Manea. 

România a învins sâmbătă Albania, scor 1-0, în primul meci amical disputat de „tricolori“ în Elveţia. Singurul gol al partidei a fost marcat de Raţ (83). 

Selecţionata lui Piţurcă va mai disputa un meci de pregătire în Elveţia, pe 4 iunie, contra Algeriei, o naţională calificată la CM 2014. 

Citeşte şi 

România - Albania 1-0. Un gol întâmplător şi un nume de Viitor: Cristi Manea, cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite