Piţurcă avertizează: „Craiova trebuie respectată. Vreau arbitraje corecte. Cine greşeşte voit trebuie exclus!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Managerul Universităţii Craiova a vorbit despre greşelile de arbitraj care se fac în Liga I şi crede că „fluieraşii“ care greşesc cu bună ştiinţă trebuie excluşi.

Victor Piţurcă susţine că tot ceea ce-şi doreşte legat de echipa sa este să fie arbitrat corect, din respect pentru Craiova şi suporterii ei.

Trebuie foarte multă atenţie când se arbitrează la meciurile noastre, pentru că suntem o echipă iubită şi nu putem fi luaţi în râs. Trebuie să fim respectaţi! Eu le cer arbitrilor doar să fie corecţi când vine vorba de Craiova. Avem mulţi suporteri, nu spun niciun secret când afirm asta, nimeni nu crede că suntem un club neglijabil“, a spus Piţurcă.

Arbitrii care fac greşeli cu bună ştiinţă trebuie excluşi, asta e clar. Există şi arbitri corecţi, care au de suferit, deşi nu greşesc voit, dar mai sunt şi unii care se apucă de arbitraj cu gândul să dea un tun, să fure şi ei ar trebui excluşi“, a adăugat tehnicianul.

„La meciurile noastre nu s-a greşit intenţionat, de aceea nu am spus nimic după jocul cu Rapid, când Crăciunescu junior a dat un penalty care nu a fost, sau când Balaj nu a văzut henţul lui Burdujan, la meciul cu Vaslui. Asta a fost, nu am avut noroc“, a mai spus Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite