Pique, limbaj șocant la ultimul meci la Barcelona: Ce i-a spus arbitrului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gerard Pique a avut un final de drum ciudat, la Barcelona! A anunțat, brusc, că are de gând să-și pună ghetele în cui, apoi a oferit niște momente superbe, de-a dreptul emoționante în partida de sâmbătă cu Almeria (2-0), ultima pentru el pe „Camp Nou“ din postura de jucător al Barcelonei, pentru ca, marți seară, să fie în prim-planul unui episod destul de urât.

Gerard Pique, comportament urât la ultima sa partidă în tricoul Barcelonei. FOTO: Arhiva Adevărul
Gerard Pique, comportament urât la ultima sa partidă în tricoul Barcelonei. FOTO: Arhiva Adevărul

Spre deosebire de sâmbătă, când a fost titular și a jucat 84 de minute cu Almeria, de această dată, Pique a fost doar pe bancă. Se știa că așa va fi, acesta fiind ultimul meci al catalanilor înainte de pauza competițională pentru Cupa Mondială (20 noiembrie – 18 decembrie). Ceea ce nu știa nimeni era ce avea să facă Pique, ca și ieșit la „pensie“ deja și cu o experiență uriașă, la 35 de ani.

A egalat recordul eliminărilor deținut de Stoichkov!

Concret, la finalul primei părți, când Osasuna avea 1-0 pe tabelă, iar Barcelona juca în zece oameni (Lewandowski a fost eliminat pentru două „galbene“, în minutele 11 și 31), Pique s-a dus la centralul Jesús Gil Manzano (38 de ani) și a început să-i facă o serie de reproșuri. Fundașul catalan nu s-a potolit până n-a văzut „roșu“, la rândul său! Așadar, la ultimul meci pentru Pique la Barcelona, acesta a „reușit“ să fie eliminat din postura de jucător de rezervă! A fost a 11-a eliminare pentru Pique, bilanț cu care a egalat recordul deținut de un fost fotbalist al Barcelonei la acest capitol, bulgarul Hristo Stoichkov.

Raportul arbitrului conține pasaje șocante

După meci, presa spaniolă a furnizat detalii incredibile despre motivele eliminării lui Pique. Potrivit gsp.ro, centralul Jesús Gil Manzano a scris în raportul său de ce l-a eliminat pe fostul internațional spaniol: „După ce delegatului clubului i s-a comunicat că jucătorul a fost eliminat, jucătorul a continuat să repete aceleași expresii. A fost nevoie de intervenția celor din club pentru a fi dus la vestiare, în timp ce îmi adresa următoarele cuvinte: «E o rușine nenorocită! Mă c** pe curva de mă-ta»“.

Presa spaniolă a mai relatat că, în momentul în care a văzut „roșu“, Pique l-ar fi întrebat pe arbitru: ''Îţi dai seama pe cine ai eliminat?''. Centralul Gil Manzano e cunoscut pentru lista de vedete pe care le-a eliminat în activitatea sa: Luis Suarez, Neymar, Gareth Bale, Casemiro, Lewandowski şi Pique.

În ciuda acestui episod de la pauză, Osasuna – Barcelona a fost cu final fericit pentru catalani. Chiar și în inferioritate numerică, echipa antrenată de Xavi a întors rezultatul și s-a impus cu 2-1, după golurile înscrise de Pedri (48) și Raphinha (85).

VEZI CUM PIQUE ÎI FACE REPROȘURI ARBITRULUI LA PAUZĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite