Shakira și Gerard Pique au ajuns la o înțelegere cu privire la custodia celor doi copii

0
Publicat:

Cântăreaţa columbiană Shakira a ajuns la un acord cu fostul ei partener de viaţă Gerard Pique în privinţa custodiei celor doi copii ai lor, după ce relaţia de 11 ani pe care au avut-o cele două staruri s-a încheiat în 2022, a anunţat marţi agentul de presă din Spania al vedetei pop, citat de Reuters.

Shakira şi Pique
Shakira şi Pique au căzut de acord cu privire la custodia celor doi copii. FOTO EPA-EFE

  Detaliile acestui acord vor fi dezvăluite în a doua parte a zilei de marţi, a adăugat aceeaşi sursă. Potrivit cotidianului La Vanguardia, acordul stipulează că fiii fostului cuplu - Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani - se vor muta împreună cu mama lor în oraşul american Miami, scrie Agerpres.

Shakira Mebarak, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani şi fost fundaş al echipei FC Barcelona, au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, "Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei.

 Shakira şi Gerard Piquet şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie.

 Acordul privind custodia copiilor fostului cuplu a fost semnat la o săptămână după ce Gerard Pique şi-a anunţat retragerea iminentă din fotbalul profesionist şi despărţirea de clubul FC Barcelona. 

Cântăreaţa Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014.   

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri