Pintilii, „antrenorul etapei“ deși nu e antrenor: Explicația unei situații amuzante EXCLUSIV

0
Publicat:

În fotbalul nostru intern, apar situații ciudate, unele grave, altele amuzante. Cazul Pintilii despre care Adevărul a scris aici, se încadrează în a doua categorie. Pentru că vorbim despre un joc, mai degrabă, creat de Liga Profesionistă de Fotbal și sponsorul campionatului intern, de dragul suporterilor, nu de niște chestiuni oficiale și importante.

Mihai Pintilii, antrenorul neoficial al celor de la FCSB
Mihai Pintilii, antrenorul neoficial al celor de la FCSB

Chiar și așa, Adevărul a luat legătura cu Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru a afla cum de Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei, deși, în acte, el nu e antrenorul FCSB, neavând licența PRO. În mod oficial, tehnicianul roș-albaștrilor e Leo Strizu, posesor al documentelor necsare pentru a fi numit „principal“.

Echipa Etapei se face de la Departamentul Media, în colaborare cu sponsorul campionatului. Acum, sponsorul a desemnat Echipa Etapei, a luat legătura cu Departamentul Media de la LPF și nimeni nu s-a mai gândit la situația lui Pintilii și cu scandalul de la federație (n.r. – care ia în calcul suspendarea lui Pintilii, fiindcă n-are licența PRO). Pe scurt, a fost o mică scăpare“, ne-a spus Justin Ștefan.

Mihai Stoica, remarcă simpatică

Desemnarea lui Mihai Pintilii, ca antrenor al etapei cu numărul 24, după victoria FCSB-ului pe terenul celor de la CFR Cluj l-a amuzat și pe Mihai Stoica, managerul formației din Berceni. Prezent în studioul Orange Sport, Stoica a oferit o reacție simpatică, comentând acest caz: „Să facă Strizu plângere“.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri