Șumudică a dat verdictul! Cine e fotbalistul care l-a impresionat și care ar putea face pasul către o echipă mare din Europa

0
Publicat:

Marius Șumudică antrenează în Arabia Saudită dar a declarat că îi este dor de fotbalul românesc. Tehnicianul a spus că a fost plăcut impresionat de un jucător român de la FCSB. El consideră că este singurul care ar putea face pasul din Liga 1 la o echipă mare din Europa.

Șumudică a dat verdictul! Cine e fotbalistul care l-a impresionat
Șumudică a dat verdictul! Cine e fotbalistul care l-a impresionat

Invitat la Digisport Special, Marius Șumudică a vorbit despre cel mai important meci care a avut loc zilele trecute. Partida dintre CFR Cluj și FCSB a fost cu mult peste așteptările fanilor celor două echipe dar și ale criticilor. 

Tehnicianul român a afirmat că nu se aștepta la un nivel atât de ridicat în derby-ul dintre principalele favorite la titlu. 

"Referitor la fotbalul nostru. Am urmărit meciul dintre CFR și FCSB. Mi s-a făcut un pic dor de fotbalul românesc. Nu mă așteptam la acel nivel ridicat.

Mi-a plăcut jocul FCSB-ului, cel mai bun din acest an. Au jucat peste așteptări și rar mi-a fost dat să văd o echipă românească care să domine CFR în acest fel.", a declarat Șumudică, potrivit Digisport

El a remarcat și un jucător pe care în consideră a fi unul dintre puținii români care ar putea face pasul spre o echipă din Europa.

"Am văzut un jucător, care pentru mine, este unul dintre puținii români care se pot impune în străinătate, Olaru. Îi prevăd un viitor extraordinar, este un jucător care are toate ingredientele pentru a face pasul către o echipă mare din Europa. Capacitate mare de efort, stă bine pe picioare și are ce îi lipsește unui român în străinătate. Este un fotbalist complet pentru mijlocul terenului", a adăugat Șumudică

În prezent, Rangers este echipa aflată pe urmele lui Darius Olaru, jucătorul celor de la FCSB fiind cotat la 5.3 milioane de euro, potrivit Transfermakt.com. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri