Petrolul Ploieşti - FC Botoşani: „Lanterna roșie” nu a reușit un rezultat surpriză

0
Publicat:

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-1 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Petrolul a deschis scorul după pauză (52), când Gabriel David a deviat în propria poartă mingea trimisă din lovitură liberă de Valentin Ţicu, revenit în echipă după înjumătăţirea suspendării de 16 etape. Ploieştenii şi-au dublat avantajul la scurt timp, prin Gheorghe Grozav (55), care a beneficiat de o respingere nereuşită a portarului Răzvan Ducan. Golul de onoare al ''lanternei roşii'' a fost reuşit de Eduard Florescu (81 - penalty), după un henţ comis de Ţicu. Petrolul a primit un penalty în min. 30, dar VAR-ul a anulat decizia pentru un ofsaid.

FC Botoşani rămâne în continuare fără victorie după 17 etape, opt egaluri şi nouă eşecuri.

Petrolul e neînvinsă de opt etape, în care are două victorii şi şase egaluri.

FC Petrolul Ploieşti - AFC Botoşani 2-1 (0-0), Stadion ''Ilie Oană'' - Ploieşti Au marcat: Gabriel David (autogol, 52), Gheorghe Grozav (55), respectiv Eduard Florescu (81 - penalty).

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)

Arbitru video: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitru asistent video: Stelian Slabu (Braşov)

Observatori: Cristina Babadac (Reşiţa) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF  

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite