Performanță admirabilă pentru echipa României la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică. Pe ce loc s-a clasat

0
Publicat:

Echipa României a reușit o performanță notabilă la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare de la Rimini, Italia.

Sabrina Voinea FOTO Colaj Youtube
Sabrina Voinea FOTO Colaj Youtube

Cu o echipă formată din Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman și Amalia Ghigoarță, România a acumulat un total de 156,397 puncte în finala pe echipe, mai puțin decât în calificări (158,798). Echipa a obținut locul al patrulea în clasamentul general.

Podiumul a rămas similar cu cel din calificări, cu Italia ocupând primul loc cu 164,162 puncte, urmată de Marea Britanie (162,162) și de Franța (158,796).

În finalele pe aparate la junioare, la bârnă, Anamaria Mihăescu a obținut locul șase cu 11,566 puncte, în timp ce Alexia Blănaru s-a clasat pe locul opt cu 10,566 puncte. La sărituri, Mihăescu a ocupat locul opt, cu o medie de 12,566 puncte.

România a încheiat Campionatele Europene de la Rimini cu două medalii de argint, ambele câștigate de Sabrina Maneca Voinea, la bârnă și sol, demonstrând încă o dată talentul și perseverența gimnastelor.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite