„Peluza Sud“ îşi calcă pe suflet. Vine să susţină Craiova la meciul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia în care a ajuns Universitatea Craiova, la trei puncte de retrogradare, i-a făcut pe ultraşii din Bănie să treacă peste hotărârea de a nu încuraja echipa la Severin.

Pentru prima dată în acest retur, galeria Ştiinţei şi-a anunţat prezenţa la stadionul Municipal, urmând să susţină echipa în meciul de luni cu CFR Cluj, foarte important pentru destinul echipei oltene.

VIDEO Incidente la partida dintre Steaua şi Astra Ploieşti

Ultraşii de la „Peluza Sud“ au emis un comunicat prin care îi îndeamnă pe toţi suporterii echipei să vină luni la Severin şi să-i încurajeze pe alb-albaştri.

Exilul ne obligă să fim prezenţi la Severin luni, în peluza I, pentru evitarea unui nou dezastru. Finanţatorii vin şi pleacă, istoria nu vrem să ne mai fie încă o dată pătată!“, este mesajul lansat de Peluza Sud 97.

Până acum, toate brigăzile care compun galeria Ştiinţei au boicotat partidele de pe teren propriu ale echipei, în semn de protest faţă de mutarea la Severin.

Dacă cei de la „Peluza Sud“ sunt decişi să meargă luni la meci, membrii „Sezione“ însă nu sunt hotărâţi. „O să vedem, ne mai gândim dacă facem deplasarea la Severin“, a spus liderul facţiunii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite