Patronul echipei Sepsi spune că Mititelu Jr. a venit la el după după scandalul de xenofobie de la Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt de două ori de arbitru, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor.

Laszlo Dioszegi FOTO: Facebook/OSK Sepsi
Laszlo Dioszegi FOTO: Facebook/OSK Sepsi

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, susține că Adrian Mititelu Jr. și-a prezentat  scuze după ce arbitrul a decis săpună capăt meciului dintre Sepsi Sf. Gheorghe  și  FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe.

Finanțatorul lui Sepsi acuză comportamentul galeriei oaspeților.

„Tot meciul, galeria lui FCU Craiova, în loc să susțină echipa, a scandat doar lozinci rasiste și xenofobe. Ah, și împotriva domnului Mititelu! Galeria noastră nu a scandat niciun cuvânt greșit tot meciul, doar «Hai Sepsi!».  Domnul Mititelu a venit la mine după meci și mi-a zis că îi este rușine pentru ce s-a întâmplat. Ne-am strâns mâna. S-a întrecut orice limită! Nu am auzit deloc «Hai Craiova» sau «Hai Știința»... doar trivialități. Eu cred că e o răzbunare împotriva domnului Mititelu. Nu mi se pare corect să se răzbune pe un om care a băgat atâția bani.  Nu mi se pare corect nici ca o echipă să câștige cu 3-0 la «masa verde»”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit gsp.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite