Partida Sepsi - FC U Craiova, întreruptă definitiv de arbitru după 26 de minute! Scandări xenofobe ale suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii și-au dat în petec încă o dată! Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt de două ori de arbitru, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor.

Ultrașii Craiovei nu s-au lăsat până nu au stricat meciul. Foto Alex Nicodim
Ultrașii Craiovei nu s-au lăsat până nu au stricat meciul. Foto Alex Nicodim

Partida din etapa a 23-a din Superliga a fost întreruptă prima dată în minutul 26, când arbitrul Andrei Chivulete a oprit jocul, i-a cerut crainicului să facă un apel la spectatori și a trimis jucătorii la vestiare. După o pauză de așteptare de peste 10 minute, echipele au revenit pe teren, dar scandările au continuat. Ca atare, după câteva secunde, arbitrul Andrei Chivulete a oprit de tot partida!

Scandările xenofobe au venit dinspre ambele galerii. Suporterii lui FCU au strigat „Afară, afară, cu ungurii din țară”. Spectatorii echipei gazdă au răspuns, într-o mai mică măsură, cu scandări de același gen.

Ultrașii Craiovei au dat tonul

Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF zilele următoare. Pe baza raportului întocmit de arbitru și de observatorul partidei, Octavian Goga, se va lua o decizie. O variantă ar fi ca ambele cluburi să fie penalizate cu meci pierdut la „masa verde“ cu 0-3.

Arbitrul Chivulete a luat decizia curajoasă de a pune capăt partidei. Foto Alex Nicodim
Arbitrul Chivulete a luat decizia curajoasă de a pune capăt partidei. Foto Alex Nicodim

Totul depinde ce ce au scris oficialii partidei au scris în raportul de joc. Dacă ultrașii FCU Craiova au fost cei care au dat tonul și ei au fost cei puși pe scandal, oaspeții vor fi cei penalizați, mai ales că nu sunt la prima abatere: oltenii au mai avut probleme cu scandările xenofobe la meciurile cu rivala din oraș, CS Universitatea.

Alt incident în turul campionatului

Tot la Craiova lui Adrian Mititelu s-au mai petrecut evenimente reprobabile în acest sezon. La partida cu Rapid, din turul campionatului, fanii i-au stârnit pe jucătorii bucureșteni până când căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a răbufnit și le-a adresat vorbe și gesturi obscene.

Incidentele au continuat la vestiare, când Săpunaru s-a răfuit cu persoane care nu aveau voie în această zonă, astfel că s-au împărțit pumni și picioare de ambele părți. În urma acelor evenimente, FC U Craiova a fost sancționată cu amendă. Acum, probabil că pedeapsa va fi mult mai drastică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite