Paris Saint-Germain calificată după ce a trecut de Real Sociedad (2-1), în sferturile Ligii Campionilor

0
Publicat:

Paris Saint-Germain a reușit calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal după învins Real Sociedad cu scorul de 2-1 (1-0), în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală, scrie Agerpres.

Paris Saint-Germain - Real Sociedad FOTO: Facebook.com/PSG
Paris Saint-Germain - Real Sociedad FOTO: Facebook.com/PSG

Senzaționalul Kylian Mbappe a condus PSG în faza următoare, după ce a marcat trei din cele patru goluri ale parizienilor în această dublă victorie, 2-0 în Hexagon şi 2-1 în Ţara Bascilor.

Paris Saint-Germain şi-a asigurat prezenţa în primul său sfert de finală în Champions League din 2021 încoace.

PSG a avut prima ocazie importantă de gol, dar portarul Remiro a reuşit să apere balonul trimis de Barcola în situaţie de unu la unu (10). Remiro s-a opus golului şi la şutul lui Zaire-Emery (15).

Paris Saint-Germain a deschis scorul prin Mbappe (15), care a înscris cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.

Remiro a mai avut o intervenţie salutară (29), la şutul lui Mbappe.

Viitorul atacant al celor de la Real Madrid a parafat victoria parizienilor prin golul marcat după pauză (56), din pasa lui Kang-in Lee.

În faţa a 39.336 de spectatori prezenţi pe Anoeta, Real Sociedad a căutat golul de onoare. Zubimendi nu a reuşit să îl găsească (79), dar l-a înscris Mikel Merino (89), după o minge respinsă de portarul Donnarumma.

Oaspeţii ratat ultima ocazie, prin Vitinha (90+2).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite