Macron se implică în cazul Mbappe: culisele unei întâlniri de nivel înalt pentru rămânerea lui Kylian la PSG

0
Publicat:

Kylian Mbappe, căpitanul naționalei Franţei, a fost invitat de preşedintele Emmanuel Macron la un dineu oficial organizat marţi seară la Palatul Elysee, la care va fi prezent şi emirul Qatarului, informează cotidianul Le Parisien.

Emmanuel Macron - Kylian Mbappe
Emmanuel Macron - Kylian Mbappe

Atacantul vedetă al echipei Paris Saint-Germain va fi însoţit de preşedintele clubului parizian, Nasser Al-Khelaifi, la acest eveniment în onoarea şeicului Tamim bin Hamad Al-Thani.

În contextul conflictului dintre Israel şi Hamas, preşedintele Franţei va discuta săptămâna aceasta cu emirul Qatarului, un actor important în negocierile pentru încetarea focului şi eliberarea a trei ostatici francezi.

Nu este pentru prima oară când Mbappe este primit la Palatul Elysee. În februarie 2018, după alegerea fostului atacant George Weah în funcţia de preşedinte al Liberiei, starul francez a avut ocazia să participe la un dineu oficial alături de cei doi şefi de stat.

De această dată însă, presa franceză a speculat că, în cadrul întâlnirii de la Palatul Elysee, se va încerca convingerea lui Mbappe de a-și prelungi contractul cu PSG. Presa spaniolă a scris că fotbalistul de 25 de ani a semnat deja un contract cu Real Madrid, urmând să fie prezentat, oficial, la finalul sezonului în curs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite