Ovidiu Hațegan se ridică după infarctul suferit la 41 de ani: Vestea așteptată de arbitrajul românesc

0
Publicat:

Arbitrul Ovidiu Haţegan va reveni, sâmbătă, pe teren într-un meci oficial, după aproximativ 14 luni de la infarctul miocardic suferit la finalul unui antrenament, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Hategan

Arbitrul în vârstă de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida Unirea Ungheni - Corvinul Hunedoara, manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a. Meciul este programat sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Alexandru Corb, iar cel de-al patrulea oficial va fi Mircea Ardelean. Observator de arbitri a fost delegat Ioan Onicaş.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Haţegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenţia chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Haţegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Cupa Mondială de la finalul anului. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar şi-a reluat activitatea în camera VAR, la doar 3 luni după operaţia prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR din fotbalul românesc. Ulterior, s-a aflat în camera VAR şi la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Haţegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon - FC Porto, scor 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Liga Europa. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-şcoală între echipa de seniori şi cea Under 18.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite