Oscar Pistorius încearcă să revină în sport după ce a fost acuzat că şi-a împuşcat mortal prietena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oscar Pistorius a fost acuzat că şi-a împuşcat prietena FOTO Reuters
Oscar Pistorius a fost acuzat că şi-a împuşcat prietena FOTO Reuters

Oscar Pistorius trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce a fost acuzat că şi-a împuşcat partenera de viaţă, iar acum încearcă să revină la stilul de trai pe care-l avea înainte de accident.

În încercarea sa de a trece peste cele întâmplate în ultimele luni, Oscar Pistorius va relua pregătirile fizice, fapt comentat de familia sa printr-un comunicat: „Oscar a decis să revină la un antrenament de rutină. Antrenamentul nu are ca scop revenirea în competiţie. Familia şi apropiaţii l-au sfătuit să petreacă mai multe ore pe săptămână pe pistă deoarece acest lucru l-ar ajuta să-şi găsească echilibrul mental şi emoţional pentru a trece peste traumă şi a se pregăti de proces“. 

Paralimpicul a fost arestat sub acuzaţia că şi-a împuşcat mortal prietena, fotomodelul Reeva Steenkamp, în data de 14 februarie. Pistorius s-a apărat susţinând că a confundat-o cu un hoţ şi, în cele din urmă, a fost pus în libertate în schimbul unei cauţiuni. Procesul are termenul pe 19 august şi, între timp, paralimpicul are dreptul de a participa la competiţii internaţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Şi-a ucis prietena, acum doarme cu poza ei lângă pat: unchiul lui Oscar Pistorius a dezvăluit amănunte tulburătoare din viaţa atletului

VIDEO Imagini terifiante din interiorul apartamentului în care Pistorius şi-a ucis prietena fotomodel. În loc să rezolve cazul, poliţiştii au furat un ceas

Pistorius a organizat o ceremonie funerară pentru iubita pe care a ucis-o şi care era însărcinată

VIDEO Oscar Pistorius şi-a ucis iubita cu premeditare. Femeia a fost împuşcată în baie, acolo unde se refugiase

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite