Oscar Pistorius, în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a sosit, marţi, în sala de judecată a unui tribunal din Pretoria, care l-a acuzat de uciderea iubitei sale de Ziua Îndrăgostiţilor. El trebuie să dea detalii suplimentare  judecătorilor despre desfăşurarea crimei.

Sportivul era îmbrăcat, la fel ca la prima sa apariţie, vineri, într-un costum negru, o cămaşă albastră şi o cravată gri, având o expresie profund marcată de ceea ce i se întâmplă. Tatăl sportivului şi sora acestuia au asistat de pe locurile rezervate publicului din sala de judecată.

Funeraliilor  Reevei Steenkamp, sunt programate pentru marţi la un crematoriu din Port Elizabeth, a anunţat Mike Steenkamp, unchiul top-modelului în vârstă de 29 de ani, ucisă cu patru focuri de armă de 9 mm la domiciliul lui Pistorius.

Mesaje de condoleanţe din lumea întreagă şi flori au fost depuse în faţa domiciliului familiei. „Eu cred cu tărie în sistemul nostru judiciar“, a adăugat Steenkamp, care nu s-a arătat deloc intimidat de faptul că familia lui Pistorius şi-a angajat serviciile unui expert în relaţii publice, Stuart Higgins din Londra, pentru a gestiona această afacere care stârneşte un interes enorm din partea presei.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite