Organizatorii de la Monte Carlo îl lasă pe Djokovici să joace, asta numai dacă e în regulă cu condiţiile cerute de oficialităţile franceze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Organizatorii turneului de la Monte Carlo spun că ei l-ar primi pe Novak Djokovici la turneu, dar ca să intrii în Franţa trebuie să fii vaccinaţi, dintre toţi cei care şi-au anunţat dorinţa de a participa doar sârbul fiind nevaccinat.

"Dacă Djokovic este în regulă cu condiţiile sanitare cerute de guvernul (francez), vom fi încântaţi să-l primim", a anunţat Zeljko Franulovic, conform Digi Sport, directorul turneului de tenis Masters 1000 de la Monte Carlo (9 şi 17 aprilie). "Ca să intre în Franţa, prima regulă este să fie vaccinat", a continuat el cu ocazia prezentării turneului. "Protocolul ATP oferă şi posibilitatea de a prezenta un certificat de contaminare cu Covid cu o lună înainte de startul competiţiei. Din câte ştiu, Djokovic acum nu este vaccinat. De îndată ce va fi în regulă, îl vom primi cu braţele deschise", a spus Franulovic. "Noi am discutat cu toţi jucătorii. Toţi sunt vaccinaţi, deocamdată, cu excepţia lui. Nu ne putem pune în pielea lui pentru a şti ce vrea să facă. Participarea lui va depinde de el", a continuat Franulovic.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri