Organizare în stil românesc: Supercupa României riscă să nu se mai joace la Constanţa. Cum arată stadionul „Farul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată stadionul „Farul“. FOTO: dolce-sport.ro
Aşa arată stadionul „Farul“. FOTO: dolce-sport.ro

Mai sunt şase zile până la partida care ar trebui să inaugureze noul sezon fotbalistic în România, dar o delegaţie a Federaţiei Române de Fotbal a fost şocată de ce a găsit pe litoral.

FRF a ales Constanţa ca oraşul-gazdă pentru Supercupa României, partidă în care se vor întâlni Steaua şi ASA Târgu-Mureş, ocupantele primelor două locuri în ediţia trecută a Ligii I.

Mai mult, federaţia a început şi vânzarea biletelor, dar s-a trezit să inspecteze arena „Farul“ abia astăzi, când mai sunt şase zile până la meci.

Iar ce a găsit delegaţia condusă de Gheorghe Chivorchian, secretarul general suspendat din funcţie, pune sub semnul întrebării disputarea jocului la Constanţa! Potrivit gsp.ro, stadionul „Farul“ arată sub orice critică, fiind „înconjurat de mormane de iarbă şi gunoi, în timp ce pereţii exteriori sunt scorojiţi şi crăpaţi“.

Dacă la următoarea inspecţie FRF, programată pentru luni, lucrurile nu se vor remedia, atunci Supercupa României poate fi dusă la alt oraş, Bucureşti, Cluj sau Mediaş, şi se ia în calcul, inclusiv schimbarea datei la care se va juca meciul.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri