Omul care a susţinut-o financiar pe Halep: „Timp de doi ani, mi-a plătit tot!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Idu

Mulţi au spus că Gheorghe Hagi a fost cel care a finanţat cariera Simonei Halep, înainte ca ea să ajungă în elita tenisului. De fapt, altcineva a fost alături de actualul lider WTA, după cum a dezvăluit chiar ea.

Părinţii Simonei, mama casnică şi tatăl inginer zootehnist, au reuşit cu greu să o susţină şi au fost nevoiţi să facă împrumuturi în bănci pentru a-şi ajuta fiica în cariera ei sportivă. 

„Am avut familia alături, familie care m-a susţinut 100% şi necondiţionat. Au pus tot, mi-au oferit tot ca să ajung acolo unde-mi doream. E, într-adevăr, o perioadă când te-ntrebi: te duci mai departe? E un risc foarte mare, trebuie să ai o nebunie, cum a avut-o tatăl meu, pentru că e o nebunie să investeşti tot şi să nu ştii sigur că va ieşi copilul tău jucător de tenis sau de orice alt sport. A fost o nebunie-n familia mea, a fost o dorinţă enormă pentru a mă realiza eu ca sportiv. Îmi plăcea tenisul mult. Am avut noroc că la 16 ani am avut sponsor de la Constanţa, domnul Corneliu Idu, care m-a ajutat doi ani cu tot, mi-a plătit tot. M-a ajutat mult la momentul acela. E foarte greu, sunt costuri foarte mari, îţi trebuie o situaţie financiară destul de bună ca să poţi să faci tenis, e un sport scump. Dar cu multă încredere şi puţină nebunie, cum am mai spus, se poate şi din situaţii mai puţin bune financiar să ajungi sus“, a dezvăluit Simona Halep.

Ea a subliniat că părinţii n-au pus nicio presiune pe ea: „N-au pus niciodată presiune pe mine şi nimic n-a fost cu presiune în ceea ce am făcut noi împreună. Tatăl meu chiar mă certa când aveam emoţii înaintea sau în timpul meciului. Eram o fire foarte emotivă şi, uneori, plângeam că trebuie să intru la meci, mi-era ruşine“.

Stere şi Tania Halep, părinţii Simonei

Halep
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite