Olanda - Polonia, prima semifinală a Mondialului din Danemarca, se joacă de la ora 19.00, în direct pe Dolce Sport 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin se vor disputa vineri, atunci când sunt programate şi primele meciuri pentru locurile 5-8, iar finalele pentru medalii, precum şi meciurile pentru locurile 5-6 şi 7-8, duminică.

Olandei a fost prima semifinalistă a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a eliminat reprezentativa Franţei. Lois Abbingh, jucătoarea de la HCM Baia Mare, şi-a condus echipa spre un succes categoric în faţa lui Allison Pineau şi compania. S-a terminat 28-25 pentru Olanda.

În semifinale, olandezele vor înfrunta reprezentativa Poloniei, antrenată de Kim Rasmussen, danezul care o pregăteşte şi pe CSM Bucureşti. Polonezele au trecut de Rusia şi s-au calificat pentru a doua oară consecutiv în semifinalele Campionatui Mondial. Scorul a fost 21-20.

Campionatul Mondial reprezintă şi un criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio, câştigătoarea competiţiei obţinând calificarea direct, în timp ce echipele de pe locurile 2-7, alături de alte şase echipe cu cel mai bun ranking continental, vor avea drept de joc la turneele preolimpice, programate în perioada 18-20 martie 2016. Echipele calificate la turneele preolimpice vor fi anunţate de IHF după încheierea CM din Danemarca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite