Numele Becali, asociat cu mafia română. Un scandal uriaş se desfăşoară în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numele Becali este asociat mafiei române, potrivit presei din Spania
Numele Becali este asociat mafiei române, potrivit presei din Spania

Un scandal de spionaj este în plină desfăşurare în Spania, iar printre numele celor implicaţi este precizat şi cel al familiei Becali.

Agenţia „Metodo 3“, cea la care a apelat Josep Guardiola pe vremea când ocupa banca tehnică la FC Barcelona, este acuzată de practici ilegale de spionaj şi interceptări telefonice, notează elperiódico.com, citat de HotNews.

Acuzaţiile care se duc agenţiei vizează urmărirea ilegală a mai multor oameni de afaceri, personalităţi din scena politică şi sport. Pe lista celor 169 de interceptări ilegale din ultimii şase ani se află şi numele Becali. José  Marine Declara este interceptat în timp ce purta discuţii cu familia Becali, asociată cu mafia română. 

Presa spaniolă nu a dezvăluit încă numele complet şi singura informaţie concretă e că interceptările au fost făcute în anul 2010. Patronul agenţiei, Francisco Marco, a fost arestat alături de trei detectivi care lucrau pentru el. De asemenea, procurorii au confiscat documente de la sediile „Metodo 3“ din Barcelona şi Madrid şi sunt aşteptată noi decizii ale acestora.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite