Nu se mai vând bilete la „finala“ pentru titlul de campioană a handbalui feminin CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum va arăta derby-ul dintre CSM Bucureşti şi SCM Râminicu Vâlcea?
Cum va arăta derby-ul dintre CSM Bucureşti şi SCM Râminicu Vâlcea?

Duminică, CSM Bucureşti a anunţat că sistează vânzarea de bilete pentru meciul decisiv al Ligii Naţionale de handbal feminin, cu SCM Râmnicu Vâlcea, programat pentru ziua de miercuri, 11 martie, de la ora 18.30, ca urmare a măsurilor anunţate de Guvernul României pentru a preveni răspândirea Coronavirusului.

Vicecampioana României urmează să primească vizita campioanelor de la Vâlcea, în etapa a 18-a a Ligii Florilor, în Sala Polivalentă din Bucureşti, acolo unde sâmbătă „tigroaicele“ au obţinut o victorie în ultimul meci al grupelor Ligii Campionilor, contra lui Vipers, în faţa a 4.500 de spectatori.

SCM Râmnicu Vâlcea are un avans de trei puncte în campionat, cu 43 de puncte dar şi un meci în plus disputat faţă de CSM Bucureşti. Elevele lui Florentin Pera au câştigat în tur, în etapa a 5-a, meciul de pe teren propriu contra CSM-ului, 20-19, după ce bucureştencele conduseseră la pauză cu 10-9. 

Iată mesajul postat de reprezentanţii clubului pe pagina oficială de Facebook:

„Dragilor, în urma ultimelor măsuri comunicate de Raed Arafat cu privire la Covid-19, vă informăm că biletele pentru meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin au fost scoase de la vânzare. Rămânem în legătură cu autorităţile şi vom reveni cu detalii de îndată ce primim informaţii noi! Vă mulţumim pentru înţelegere!“ 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite