Norvegienii, revoltați de penalty-ul primit de FCSB: „S-a aruncat, a fost o cădere ieftină”. Becali recunoaște că nu-l dădea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa norvegiană a luat foc după ce FCSB a primit penalty-ul din minutul 90+3, transformat de Radunovici, care a tranșat soarta calificării românilor în grupele Conference League. Nordicii scriu că arbitrul maghiar Tamás Bognár a judecat faza în favoarea roș-albaștrilor și consideră că Florinel Coman a avut o cădere „teatrală”.

Târnovanu va juca în premieră în grupele Conference League. Foto EPA EFA
Târnovanu va juca în premieră în grupele Conference League. Foto EPA EFA

„Visul european s-a destrămat după drama de la penalty. Două greșeli de portar și un penalty discutabil, acordat în prelungiri, înseamnă că visul lui Viking a fost oprit”, au notat jurnaliștii de la VG.

Însă Christian Gauseth, unul dintre experții site-ului menționat, a fost vehement: „Reluările arată că Bjørshol abia îl atinge pe jucătorul român. S-a aruncat, a fost o cădere ieftină. Nu e niciodată penalty acolo. E neobișnuit să fluieri 11 metri la așa ceva. E ceva teatral, nici măcar nu a fost un tackle”, a reclamat norvegianul, conform sursei citate.

Iar publicația Dagbladet a notat că ”Florinel Coman a căzut foarte ușor după atingerea lui Sondre Bjørshol”.

Însă reluările tv au arătat că există contact între cei doi fotbaliști și că arbitrul a apreciat bine faza din care Radunovici a făcut 3-1 și a pecetluit soarta calificării. 

Coman, în roșu, luat pe sus de adversarul norvegian. Captură PRO TV
Coman, în roșu, luat pe sus de adversarul norvegian. Captură PRO TV

Într-o intervenție la PRO Arena, Gigi Becali recunoaște că s-a acordat lovitură de pedeapsă cu ușurință și i-a trecut adersiunea față de unguri: ”De aseară maghiarii vor fi prietenii mei. E adevărat că acolo, în momentul ăla, nu-l dădea nimeni. A fost foarte întârziată. Trebuia să-și întoarcă ochii de la fază. Era minutul 92 deja, trecuse timpul”, a declarat Gigi Becali în stilul caracteristic.

FCSB și CFR Cluj își vor afla adversarele din grupele Conference League, vineri, de la ora 15.30, când e programată tragerea la sorți.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite