Nicolae Dică și Mihai Pintilii, replici dure. „Ține de cei 7 ani de acasă!”

0
Publicat:

FCSB nu a reușit decât o remiză contra Oțelului, 0-0, în Cupa României. Imediat după partidă, fostul și actualul antrenor al FCSB au avut un schimb dur de replici.

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după mai multe rezultate slabe. Foto Sportpictures
Nicolae Dică a plecat de la FCSB după mai multe rezultate slabe. Foto Sportpictures

Îl respect ca fost fotbalist al acestei echipe, ca fostul meu antrenor. Și atât! M-a dezamăgit când a plecat și nu a salutat. Ține de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat ești, că te-a lucrat cineva sau nu, trebuie să saluți.

Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să lași loc de bună ziua. Că ești Guardiola, că ești Maradona, salută lumea! Se întâlnește munte cu munte, dar om cu om. Asta e ideea. În rest, chiar n-am nicio problemă cu el”, a aruncat săgeți Mihai Pintilii către fostul său colaborator și antrenor.

Mihai Pintilii, fost om de națională, antrenează acum pe FCSB. Foto Arhivă Adevărul
Mihai Pintilii, fost om de națională, antrenează acum pe FCSB. Foto Arhivă Adevărul

Reacția lui Nicolae Dică a venit la doar câteva minute distanță, în studioul Orange Sport.

Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de unele lucruri. Nu pot să le spun, dar ei le știu. Le-am transmis lor! Dacă ei vor să apar cu mai multe lucruri, o să apar!

Regretat de o parte dintre colaboratori

Disciplina mea nu le-a plăcut anumitor persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Pintilii saluta când terminam noi antrenamentul? Să îl întrebați asta. Dacă tot a dat-o în asta, să îl întrebați dacă știam când pleacă de la stadion.

Știți ce bucurie am simțit când am plecat? Că oamenilor simpli, de la bucătărie, de peste tot, le-a părut rău. Pentru mine asta a contat foarte mult, am văzut pe fețele lor că mă regretă. Altceva nu mai contează”, a reacționat Dică.

Nicolae Dică a antrenat FCSB până în urmă cu o săptămână, când a decis să părăsească gruparea finanțată de Gigi Becali. Echipa a fost preluată deocamadată de Mihai Pintilii, fostul său secund.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri