Nemţii râd de ideea sponsorizării lui Halep de către români: „Probabil că ţara lor n-are alte probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporter in tribună la meciul dintre Simona Halep şi daneza Caroline Wozniacki de la Australian Open 2018 FOTO Guliver / Getty Images / Scott Barbour

Simona Halep şi-a găsit un nou sponsor după două luni de aşteptare, perioadă în care subiectul a fost intens dezbătut şi a dat naştere la idei trăsnite.

Simona Halep s-a înţeles cu un gigant american despre care „Adevărul“ v-a oferit aici 10 detalii mai puţin ştiute.

Până să se ajungă la acest acord, Vasile Dâncu a avut o propunere bizară despre care „Adevărul“ a scris aici. Pe scurt, fostul ministru al Dezvoltării a considerat că românii pot profita de faptul că Halep n-are sponsor, dând câte un euro pentru a doua jucătoare a lumii!

Ideea lui Dâncu a ajuns şi în presa internaţională, iar nemţii de la spox.com, citaţi de Digi Sport, au făcut o paralelă între declaraţia lui Dâncu şi alta care a fost oferită, în trecut, de Karl-Heinz Rummenige, preşedintele celor de la Bayern Munchen.

Ce au scris?

*Nu cu mult timp în urmă, pe reţelele de socializare a apărut o iniţiativă pentru o campanie de strângere de fonduri pentru Bayern Munchen. Asta după ce preşedintele Karl-Heinz Rummenigge a anunţat, cât se poate de serios, că Bundesliga trebuie să-i fie recunoscătoare clubului bavarez pentru transferul lui Leon Goretzka de la rivala Schalke 04. Şeful lui Bayern şi-a argumentat părerea prin faptul că iniţiativa clubului pe care îl conduce a împiedicat transferul unei tinere speranţe a Germaniei în străinătate.

*Cel puţin la acelaşi nivel umoristic e şi propunerea lui Vasile Dîncu, după ce Simona Halep a rămas fără sponsor tehnic de la începutul anului. Probabil că România nu se confruntă cu alte probleme. Altfel, în acest moment, sportiva română se reface după accidentarea la gleznă suferită la Australian Open şi ratează întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Canada.

CITEŞTE ŞI:

*Halep, pe urmele lui Ilie Năstase: 10 lucruri pe care foarte puţini oameni ştiu despre noul sponsor al Simonei

*Halep, desconsiderată de Adidas: Un site italian a scris de ce Simona a fost nevoită să-şi găsească un alt sponsor

*Halep, mândră că e româncă: Simona a vorbit despre modul în care a fost tratată după ce a încheiat acordul cu Adidas

*Halep a ajuns printre stele: Simona are de acum acelaşi sponsor ca şi Federer, Nadal, Şarapova şi Serena

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite